Friday, January 18, 2013

Modafen Raceala si Gripa prospect

Labels:
Modafen Raceala si Gripa prospect. Trebuie sa vorbesc despre comprimatele Modafen pentru raceala. Tocmai m-am pricopsit cu ditamai raceala si o sa vorbesc putin despre medicamentele care ne ajuta in aceste cazuri.
Modafen contine ibuprofen , clorhidrat de pseudoefedrină si excipienti.

Acest medicament este indicat in urmatoarele afectiuni:
- tratamentul cu scurta durata  in infectii acute ale tractului respirator superior cum ar fi congestie nazala sau sinusala cu cefalee si febra, viroză respiratorie si gripa, rinita acuta, sinuzita, , inflamaţia acuta a trompei lui Eustachi.


Contraindicatii
Nu se administreaza in caz de hipersensibilitate  la ibuprofen, acid acetilsalicilic, alte antiinflamatorii nesteroidiene, pseudoefedrina sau la oricare dintre excipienţii produsului; 
Nu se administreaza pacientilor cu astm bronşic asociat cu acid acetilsalicilic sau la alte antiinflamatorii nesteroidiene; 
Nu luati Modafen daca suferiti de tahicardie, hipertensiune arteriala, feocromocitom, insuficienta coronariana severa; insuficienta hepatica grava; insuficienta renala grava; ulcer gastroduodenal activ; diabet zaharat; hipertiroidism; glaucom cu unghi inchis; risc de retenţie urinară cu tulburări uretroprostatice; lupus eritematos diseminat.
 
Mod de Administrare. Acest produs se administreaza doar adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani.
La adulti si copii cu varsta peste 12 ani: Initial se administraza cate 1 – 2 comprimate dupa care, daca este necesar, doza se poate repeta la intervale de 4 – 6 ore, fara sa depasiti  6 comprimate  pe zi. 
A nu se administra acest produs mai mult de 7 zile, iar pastilele se inghit intregi fara sa le sfarmati, cu putina apa, de preferat in timpul meselor. Se recomandă ca durata tratamentului să nu depăşească 7 zile.


Efecte secundare Modafen
Daca apar tulburari severe ale functiilor renala, hepatica sau cardiaca, consultati un medic.
Dacă durerile sau febra nu cedează la tratamentul cu Modafen şi persistă mai mult de 3 zile, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Modafen in sarcina si alaptarea . Nu se administreaza acest produs.

Interactiuni cu alte medicamente. Nu folositi medicamente cu efecte similare Modafen. Nu luati medicamente care contin acid acetilsalicilic, fenobarbital si glucocorticoizi.

Modafen Raceala si Gripa pret. O cutie cu 12 comprimate costa in jur de 11 Ron. Preturile pot sa difere.



No comments:

Post a Comment