Monday, February 18, 2013

Imodium prospect - Informatii, pret Imodium

Labels:
Imodium prospect - Informatii, pret Imodium. Astfel, as putea spune ca Imodium este unul dintre cele mai folosite medicamente in special in cazul diareei. Imodium este cunoscut ca drept unul dintre cele mai bune antidiareice de pe piata. 

Indicatii:
- tratamentul simptomelor diareei acute si cronice.
- reducerea volumului si numarului de scaune in cazul pacientilor cu ileostomie.
modium este indicat în tratamentul simptomatic al diareei acute si cronice. În cazul pacientilor cu ileostomie, produsul poate fi utilizat atât pentru a reduce numarul si volumul scaunelor, cât si pentru a mari consistenta acestora.
Contine Clorhidrat de loperamid.


Contraindicatii
Nu se administreaza copiilor cu varsta sub 5 ani. A nu se folosi in caz de dizenterie acuta. Nu se administreaza persoanelor cu colita ulceroasa acuta, pseudomembranoasa.
A se opri administrarea daca constatati constipatie, subileus si distensie abdominala.


Reactii secundare Imodium
Rar, pot sa apara reactii de hipersensibilitate ; constipatie si/sau distensie abdominala in rare cazuri asociate cu ileus. 
 
Mod de Administrare
La adulti si copii peste 5 ani: 
In diaree acuta: doza initiala este de 2 capsule pentru adulti si o capsula pentru copii, urmate de o capsula dupa fiecare emisie consecutiva de scaune lichide. 
In diaree cronica: doza initiala este de 2 capsule pentru adulti si o capsula pentru copii; aceasta doza initiala va fi ajustata pana la obtinerea a 1-2 scaune solide/zi.
Atentie,  doza maxima pentru diaree acuta si cronica este de 8 capsule/zi pentru adulti, aveti grija sa nu o depasiti; la copii ea se va corela cu greutatea corporala: 3 capsule/20 kg. 
 
Imodium pret.6 capsule in jur de 10 RON.
 
 



No comments:

Post a Comment