Tuesday, February 19, 2013

Nebilet prospect - Nebilet efecte adverse, pret

Labels:
Nebilet prospect - Nebilet efecte adverse, pret. Mai jos, o sa ai foarte multe informatii despre Nebilet. O sa incep cu indicatiile, dupa care voi prezenta modul de administrare, efectele adverse Nebilet dar si alte informatii din prospectul acestui medicament.

Indicatii
Nebilet este indicat in hipertensiune arteriala esentiala.

Contraindicatii
Nu se administreaza la pacientii  hipersensibili la nebivolol, la cei cu tulburari ale functiei hepatice, la copii care prezinta soc cardiogen,  insuficienta cardiaca netratata, sindrom de nod sinuzal, tulburari in sistemul de conducerebronhospasm si astm bronsic in antecedente, tumora netratata a glandei suprarenale , frecventa cardiaca mai mica de 50 batai/min .

Nebilet in sarcina si alaptare. Nu se administreaza.

Mod de administrare Nebilet. La indicatiile medicului sau :
- 1 comprimat zilnic. Efectul antihipertensiv devine evident dupa 1-2 saptamani de tratament. in unele cazuri efectul optim este obtinut dupa 4 saptamani de tratament. 
La pacientii cu varsta peste 65 de ani sau cei care prezinta insuficienta renala doza initiala este de 1/2 comprimat Nebilet pe zi. La nevoie, doza poate fi crescuta la 1 comprimat pe zi. 
Luati de preferat comprimatul la aceeasi ora, in timpul mesei.

Atentionari speciale
Prudenta in urmatoarele cazuri: la pacienti peste 75 ani; la pacienti cu cardiopatie ischemica tratamentul se va intrerupe treptat timp de 1-2 saptamani.

Efecte adverse Nebilet
Daca luati doza recomandata, efecte secundare nu s-au constantat.
Insa, foarte rat pot sa  aparacefalee, vertij, diaree, greata si cu totul izolat pot aparea edeme. Efectele adverse tipice ale -blocantelor pot aparea doar in cazuri foarte rare: puls scazut, scaderea tensiunii arteriale, insuficienta cardiaca. Daca apar manifestari nedorite va rugam informati imediat medicul.

Pentru mai multe detalii, puteti discuta cu un medic sau un farmacist. 

Nebilet pret. O cutie costa in jur de 34 de Ron. Atentie, se elibereaza doar pe baza de reteta.



No comments:

Post a Comment