Thursday, February 7, 2013

Theraflu pret, prospect

Labels:
Theraflu pret, prospect. Pot sa va spun ca Theraflu este foarte bun in cazul unor raceli sau in cazul gripei. Testat pe mine. O sa vedem cat costa Theraflu, ce efecte secundare are dar si alte informatii care te pot interesa.

Indicatii Theraflu. Acest produs este indicat in cazul gripei sau racelii si:
- calmeaza febra, reduce frisoanele, calmeaza durerile musculare, de cap si articulare;
- este un decongestionant nazal;
- reduce stranutul si ajuta la oprirea curgerii nasului.

Contraindicatii:  Acest produs nu se administreaza daca sunteti alergic la componentele Theraflu.
- luati sau ati luat, pe baza de prescriptie, un inhibitor de monoaminooxidaza (IMAO) in ultimele doua saptamani (IMAO includ anumite medicamente folosite pentru tratarea depresiilor, a tulburarilor psihice si emotionale sau a bolii Parkinson, alte medicamente ce contin paracetamol.
- nu se administreaza copiilor cu varsta sub 12 ani
- suferiti de hipertiroidism, boli de inima, boli vasculare, boli hepatice sau renale severe, ulcer peptic , adenom de prostata, epilepsie, boli de plamani, glaucom  cu unghi inchis. Daca aveti diabet zaharat, hipertensiune arteriala, ficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenaza

Theraflu in sarcina si alaptare. Nu se administreaza.

Mod de administrare:
La  adulti si copii cu varsta peste 12 ani: dizolvati continutul unui plic in 200 ml de apa fierbinte care se consuma imediat. Pueti repeta doza la 4-6 ore, dar nu se vor administra mai mult de 2 plicuri in 24 de ore.
Nu depasiti doza recomandata si nu administrati medicamentul pentru mai mult de 5 zile consecutiv.

Theraflu reactii secundare:
Cele mai frecvente reactii adverse sunt reactii alergice cutanate usoare, somnolenta, greata, ameteala, uscaciunea gurii sau a gatului, oboseala, durerea de cap, insomnia, iritabilitatea si nervozitatea, tahicardia (accelerarea batailor immii) si palpitatiile.
Mai pot aparea tulburari gastrointestinale, care includ constipatia, diareea sau balonarea, precum si, ocazional, stare de agitatie si tulburari de somn. 

Theraflu pret. 10 plicuri costa in jur de 11 RON. Deci un plic costa undeva la 1 Ron.






No comments:

Post a Comment